tisdag 16 februari 2010

Shoppen!!

Nu har shoppen varit öppen i 4 dagar och vi har redan haft 98 besökare!! Det är inte fy skam de. Dock har intresset varit större än shoppingsuget! På dessa 98 besökare har vi endast fått in EN beställning!! Skärpning gott folk! Visst de e mitt månaden och folk kanske inte har fett med pengar så vi hoppas på en riktig rusch i slutet på månaden.
Men det är iaf kul att se att besökarna hittar in i shoppen. Jag har en ny design på gång nu som kommer dyka upp i shoppen inom någon dag. Men denna design kommer det även blir premiär för hoodies, tjejkläder och lite annat gott.
Som vi sagt innan så kommer sortimentet utökas hela tiden och har ni egna önskemål eller egna designer ni vill ha med så tveka inte att kontakta oss så ska vi nog kunna lösa detta.
Hör av er via mail så får ni de kriterier som era designer måste uppfylla för att klara av textiltryck.

Så kör på bara, hör av er mer önskningar eller egna tryck.

Sen kan jag avslöja att vi reggat en domän samt ett webhotell som vi skänker till Kalmar HipHop. Den är i nuläget direktkopplad till bloggen men tanken är att den i framtiden skall bli en fullt fungerande hemsida med nedladdningar, bilder, updates och en integrerad blogg. Allt på ett ställe!!
www.kalmarhiphop.se

Peace Out // Rg Media Crew

Inga kommentarer: