fredag 12 februari 2010

Fredag!!

Veckan närmar sig sitt slut och det tycker vi ska firas! Jag har i veckan fått hem ett par provex av kläderna från Kalmar HipHop Shop och tycker personligen att kvaliten på trycken är helt ok.
Så nu kändes det moget att lägga ut shoppen för offentlig visning.
Så gott folk: In och shoppa!!

Pengarna kommer gå till att stöta Kalmars HipHopKultur. Trycka upp stickers, banderoller, affischer, skivor och ta fram nya produkter. Så ju mer ni handlar ju mer pengar kommer det finnas i Kalmar HipHop.

Som ni kommer se så har jag valt att lägga upp tröjor m.m så ni själva kan välja färger. Fler alternativ kommer dyka upp efterhand på båda motiv och produkter. Hood´s, tjejkläder, väskor m.m
Ju mer ni shoppar ju mer nyheter kommer dyka upp.

Utöver shoppen så har vi idag också fått 500 stickers som kommer spridas över hela landet. Dessa kommer också tryckas upp fler efter hand.

Och som om detta inte vore nog så jobber just nu förbrilt med nästa steg i Kalmar HipHop´s frammarsch. Detta kan vi nuläget ite avslöja så mycket mer om men det kommer hände en del grejer inom en snar framtid.

Kalmar HipHop blomstrar och gör vad vi kan för att stötta grabbarna, gör de ni också. Handla i shoppen!! Klicka på bilden/länken i menyn till höger.

Nu tar vi fredag och njuter av helgen!!

Peace Out // R&G Media Crew

Inga kommentarer: